TIARA / Light Sand

Tiara on mukava Mephiston sandaali kesään tai työsandaaliksi. Kannassa on iskunvaimennus ja välipohjassa Mephiston Soft-Air Technology-pohja, jotka molemmat pehmentävät askellusta. Remmit aitoa, pehmeää nahkaa molemmin puolin. Ergonomisesti suunniteltu ja valmistettu käsityönä Euroopassa. Ihanan kevyt ja pehmeä sandaali kesäksi!

Huom. Tämä malli on hieman normaalia suurempaa mitoitusta. Suosittelemme ottamaan yhden koon pienemmän, kuin normaalisti.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Tuotetunnus (SKU): P5137258 Osastot: , ,
Mephisto-sandaalit:

Mephisto-sandaalit ovat mukavat niin kesäsandaalina kuin työssäkin! Jalkasi nauttivat Soft-Air teknologian tuomasta pehmeydestä. Varustettu kantapään iskunvaimennuksella, joka vaimentaa askeliskun. Valmistettu käsityönä Euroopassa parhaasta nahasta. Normaali lesti.

Mobils-sandaalit:

Mobils-sandaalissa on hieman normaalia leveämpi lesti. Sopii myös vaivasenluulle leveiden ja pehmustettujen remmien ansiosta. Remmeissä on tarrakiinnitys. Pehmeyttä askeleeseen antaa Soft-Air-teknologia ja kantapään iskunvaimennus.. Valmistettu käsityönä Euroopassa parhaasta nahasta.