TARINA / Jeans Blue

Tarina on tilavalestinen Mobils-sandaali. Remmit ja sisäpohja pehmeää nubucknahkaa. Pohjan rakenteessa aitoa korkkia. Tarrakiinnityksellä saat sandaalit istumaan todella hyvin jalkaan, soljet ovat vain koristeena päällä. Kannan iskunvaimennus Mephiston Soft-Air Technology-välipohja tuovat pehmeyttä askeleeseen. Leveä lesti ja irrotettava sisäpohjallinen. Sopii sisä- ja ulkokäyttöön. Ihana sandaali kesäksi! Ergonomisesti suunniteltu ja valmistettu käsityönä Euroopassa.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Tuotetunnus (SKU): P5132917 Osastot: , ,
Mephisto-sandaalit:

Mephisto-sandaalit ovat mukavat niin kesäsandaalina kuin työssäkin! Jalkasi nauttivat Soft-Air teknologian tuomasta pehmeydestä. Varustettu kantapään iskunvaimennuksella, joka vaimentaa askeliskun. Valmistettu käsityönä Euroopassa parhaasta nahasta. Normaali lesti.

Mobils-sandaalit:

Mobils-sandaalissa on hieman normaalia leveämpi lesti. Sopii myös vaivasenluulle leveiden ja pehmustettujen remmien ansiosta. Remmeissä on tarrakiinnitys. Pehmeyttä askeleeseen antaa Soft-Air-teknologia ja kantapään iskunvaimennus.. Valmistettu käsityönä Euroopassa parhaasta nahasta.