Ale!

ROSELIE SP / Black

143,20

Roselie SP on tilavalestinen ja pehmeä Mobils-sandaali. Päältä mustaa pintanahkaa, sisäpohja harmaata mokkanahkaa. Kauttaaltaan pehmustetut nahat ja tarrakiinnitys takaavat miellyttävän istuvuuden. Kannan iskunvaimennus Mephiston Soft-Air Technology-välipohja tuovat pehmeyttä askeleeseen. Leveä lesti ja irrotettava sisäpohjallinen. Sopii myös vaivasenluulle! Todella mukava sandaali kotiin, töihin tai kesäkäyttöön. Valmistettu käsityönä Euroopassa.

Roselie SP-sandaalissa on pidennetty kiinnitysremmi Roselie-sandaalista. Muuten sama malli, mutta pidempi remmi.

Huom. Päältä otetuissa kuvissa eri väri.

Poista
Tuotetunnus (SKU): P5131204 Osastot: , ,
Mephisto-sandaalit:

Mephisto-sandaalit ovat mukavat niin kesäsandaalina kuin työssäkin! Jalkasi nauttivat Soft-Air teknologian tuomasta pehmeydestä. Varustettu kantapään iskunvaimennuksella, joka vaimentaa askeliskun. Valmistettu käsityönä Euroopassa parhaasta nahasta. Normaali lesti.

Mobils-sandaalit:

Mobils-sandaalissa on hieman normaalia leveämpi lesti. Sopii myös vaivasenluulle leveiden ja pehmustettujen remmien ansiosta. Remmeissä on tarrakiinnitys. Pehmeyttä askeleeseen antaa Soft-Air-teknologia ja kantapään iskunvaimennus.. Valmistettu käsityönä Euroopassa parhaasta nahasta.