Ale!

ROSANA / Red

127,20

Rosana on tilavalestinen takaremmitön Mobils-sandaali. Päältä punaista pintanahkaa, sisäpohja harmaata mokkanahkaa. Kauttaaltaan pehmustetut nahat ja tarrakiinnitys takaavat miellyttävän istuvuuden. Kannan iskunvaimennus Mephiston Soft-Air Technology-välipohja tuovat pehmeyttä askeleeseen. Leveä lesti ja irrotettava sisäpohjallinen. Sopii myös vaivasenluulle! Todella mukava sandaali kotiin, töihin tai kesäkäyttöön. Valmistettu käsityönä Euroopassa.

Huom. Päältä ja pohjasta otetuissa kuvissa eri väri.

Poista
Tuotetunnus (SKU): P5130675 Osastot: , ,
Mephisto-sandaalit:

Mephisto-sandaalit ovat mukavat niin kesäsandaalina kuin työssäkin! Jalkasi nauttivat Soft-Air teknologian tuomasta pehmeydestä. Varustettu kantapään iskunvaimennuksella, joka vaimentaa askeliskun. Valmistettu käsityönä Euroopassa parhaasta nahasta. Normaali lesti.

Mobils-sandaalit:

Mobils-sandaalissa on hieman normaalia leveämpi lesti. Sopii myös vaivasenluulle leveiden ja pehmustettujen remmien ansiosta. Remmeissä on tarrakiinnitys. Pehmeyttä askeleeseen antaa Soft-Air-teknologia ja kantapään iskunvaimennus.. Valmistettu käsityönä Euroopassa parhaasta nahasta.