Ale!

QUIRINA / Black

79,00

Quirina on tilavalestinen Mobils-sandaali, joka sopii myös vaivasenluulle. Musta pintanahka päällä, sisäpohja aitoakorkkia. Korkki on miellyttävä ja hengittävä materiaali jalalle. Tarrakiinnityksellä saat sandaalit istumaan todella hyvin jalkaan. Kannan iskunvaimennus Mephiston Soft-Air Technology-välipohja tuovat pehmeyttä askeleeseen. Leveä lesti ja irrotettava sisäpohjallinen. Erittäin tykätty malli valikoimassamme! Sopii sisä- ja ulkokäyttöön. Valmistettu käsityönä Euroopassa.

Poista
Tuotetunnus (SKU): P5133876 Osastot: , ,
Mephisto-sandaalit:

Mephisto-sandaalit ovat mukavat niin kesäsandaalina kuin työssäkin! Jalkasi nauttivat Soft-Air teknologian tuomasta pehmeydestä. Varustettu kantapään iskunvaimennuksella, joka vaimentaa askeliskun. Valmistettu käsityönä Euroopassa parhaasta nahasta. Normaali lesti.

Mobils-sandaalit:

Mobils-sandaalissa on hieman normaalia leveämpi lesti. Sopii myös vaivasenluulle leveiden ja pehmustettujen remmien ansiosta. Remmeissä on tarrakiinnitys. Pehmeyttä askeleeseen antaa Soft-Air-teknologia ja kantapään iskunvaimennus.. Valmistettu käsityönä Euroopassa parhaasta nahasta.