Ale!

LUCIANA / Red

59,00

Luciana on kaunis ja kevyt korkkisandaali kesään! Tyylikäs kukka tuo tyyliä arkeen ja sopii myös kesän juhliin! Kannassa on iskunvaimennus ja välipohjassa Mephiston Soft-Air Technologia-pehmytpohja. Normaali lesti ja kätevä tarrasäätö. Remmit ovat pehmeää nubucknahkaa, samoin sisäpohja. Kevyt ja pehmeä korkkpohja on laadukasta ja kestävää luonnon korkkia. Ergonomisesti suunniteltu ja valmistettu käsityönä Euroopassa. Luciana on suosikkimalli valikoimassamme.

Poista
Tuotetunnus (SKU): P5133925 Osastot: , ,
Mephisto-sandaalit:

Mephisto-sandaalit ovat mukavat niin kesäsandaalina kuin työssäkin! Jalkasi nauttivat Soft-Air teknologian tuomasta pehmeydestä. Varustettu kantapään iskunvaimennuksella, joka vaimentaa askeliskun. Valmistettu käsityönä Euroopassa parhaasta nahasta. Normaali lesti.

Mobils-sandaalit:

Mobils-sandaalissa on hieman normaalia leveämpi lesti. Sopii myös vaivasenluulle leveiden ja pehmustettujen remmien ansiosta. Remmeissä on tarrakiinnitys. Pehmeyttä askeleeseen antaa Soft-Air-teknologia ja kantapään iskunvaimennus.. Valmistettu käsityönä Euroopassa parhaasta nahasta.