LISSANDRA / Camel Pitone

Lissandra on kaunis ja kevyt korkkisandaali kesään! Tämä korkkisandaali sopii niin arkeen kuin juhlaankin! Kannassa on iskunvaimennus ja välipohjassa Mephiston Soft-Air Technologia-pehmytpohja. Normaali lesti ja kätevä tarrasäätö, soljet ovat irrotettavina koristeina. Remmit ovat aitoa nahkaa, samoin sisäpohja. Kevyt ja pehmeä korkkipohja on laadukasta ja kestävää luonnon korkkia. Ergonomisesti suunniteltu ja valmistettu käsityönä Euroopassa. Lissandra on ollut suosikkimalli kesävalikoimassamme jo usean vuoden ajan!

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Tuotetunnus (SKU): P5133413 Osastot: , ,
Mephisto-sandaalit:

Mephisto-sandaalit ovat mukavat niin kesäsandaalina kuin työssäkin! Jalkasi nauttivat Soft-Air teknologian tuomasta pehmeydestä. Varustettu kantapään iskunvaimennuksella, joka vaimentaa askeliskun. Valmistettu käsityönä Euroopassa parhaasta nahasta. Normaali lesti.

Mobils-sandaalit:

Mobils-sandaalissa on hieman normaalia leveämpi lesti. Sopii myös vaivasenluulle leveiden ja pehmustettujen remmien ansiosta. Remmeissä on tarrakiinnitys. Pehmeyttä askeleeseen antaa Soft-Air-teknologia ja kantapään iskunvaimennus.. Valmistettu käsityönä Euroopassa parhaasta nahasta.