LANNY / Pink

Lanny on kevyt korkkisandaali kesään, tässä versiossa on kaunis, värikäs kuosi.Tämä korkkisandaali sopii niin arkeen kuin juhlaankin! Kannassa on iskunvaimennus ja välipohjassa Mephiston Soft-Air Technologia-pehmytpohja. Normaali lesti. Remmit ovat aitoa nahkaa ja niissä on lakeripinnoite päällä. Sisäpohja nubucknahkaa. Kevyt ja pehmeä korkkipohja on laadukasta ja kestävää luonnon korkkia. Ergonomisesti suunniteltu ja valmistettu käsityönä Euroopassa. Ihanan kevyt sandaali kesäpäiviin!

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Tuotetunnus (SKU): P5122047 Osastot: , ,
Mephisto-sandaalit:

Mephisto-sandaalit ovat mukavat niin kesäsandaalina kuin työssäkin! Jalkasi nauttivat Soft-Air teknologian tuomasta pehmeydestä. Varustettu kantapään iskunvaimennuksella, joka vaimentaa askeliskun. Valmistettu käsityönä Euroopassa parhaasta nahasta. Normaali lesti.

Mobils-sandaalit:

Mobils-sandaalissa on hieman normaalia leveämpi lesti. Sopii myös vaivasenluulle leveiden ja pehmustettujen remmien ansiosta. Remmeissä on tarrakiinnitys. Pehmeyttä askeleeseen antaa Soft-Air-teknologia ja kantapään iskunvaimennus.. Valmistettu käsityönä Euroopassa parhaasta nahasta.