KRISTINA / White

Kristina on kevyt ja tyylikäs sandaali moneen menoon! Parin sentin korotus kannassa on mukava ja ergonominen jalalle. Kannassa on iskunvaimennus ja välipohjassa Mephiston Soft-Air Technologia-pehmytpohja. Normaali lesti ja kätevä tarrasäätö. Remmit ovat aitoa nahkaa, samoin sisäpohja. Pohja kevytkumia. Ergonomisesti suunniteltu ja valmistettu käsityönä Euroopassa. Kristina on ollut valikoimassamme jo useana vuonna, eikä syyttä – se on todella mukava ja kevyt jalassa!

Katso myös muut tästä mallista löytyvät värit: Kristina

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Tuotetunnus (SKU): P5136759 Osastot: , ,
Mephisto-sandaalit:

Mephisto-sandaalit ovat mukavat niin kesäsandaalina kuin työssäkin! Jalkasi nauttivat Soft-Air teknologian tuomasta pehmeydestä. Varustettu kantapään iskunvaimennuksella, joka vaimentaa askeliskun. Valmistettu käsityönä Euroopassa parhaasta nahasta. Normaali lesti.

Mobils-sandaalit:

Mobils-sandaalissa on hieman normaalia leveämpi lesti. Sopii myös vaivasenluulle leveiden ja pehmustettujen remmien ansiosta. Remmeissä on tarrakiinnitys. Pehmeyttä askeleeseen antaa Soft-Air-teknologia ja kantapään iskunvaimennus.. Valmistettu käsityönä Euroopassa parhaasta nahasta.