HELIANE / Black

Heliane on mukava korkkipohjainen sandaali sisä- ja ulkokäyttöön. Tarrakiinnitys antaa säätövaraa ja varmistaa hyvän istuvuuden. Musta pintanahka päällä, sisäpohja harmaata mokkanahkaa. Korkkipohja on valmistettu käsityönä korkealaatuisesta tuoreesta korkista Mephiston tehtaalla Portugalissa. Mieto tuki holvikaarella ja poikittaiskaarella. Mephiston Soft-Air Technology-välipohja tuo pehmeyttä askeleeseen. Kevyet ja mukavat jalassa! Valmistettu käsityönä Euroopassa, Portugalissa.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Tuotetunnus (SKU): P5134266 Osastot: , ,
Mephisto-sandaalit:

Mephisto-sandaalit ovat mukavat niin kesäsandaalina kuin työssäkin! Jalkasi nauttivat Soft-Air teknologian tuomasta pehmeydestä. Varustettu kantapään iskunvaimennuksella, joka vaimentaa askeliskun. Valmistettu käsityönä Euroopassa parhaasta nahasta. Normaali lesti.

Mobils-sandaalit:

Mobils-sandaalissa on hieman normaalia leveämpi lesti. Sopii myös vaivasenluulle leveiden ja pehmustettujen remmien ansiosta. Remmeissä on tarrakiinnitys. Pehmeyttä askeleeseen antaa Soft-Air-teknologia ja kantapään iskunvaimennus.. Valmistettu käsityönä Euroopassa parhaasta nahasta.