Ale!

HARMONY / Navy

49,00

Harmony on Mephiston klassikkosandaali korkkipohjalla. Tummansininen nubucknahka päällä, sisäpohja harmaata mokkanahkaa. Myös korkkipohja on valmistettu käsityönä korkealaatuisesta tuoreesta korkista Mephiston tehtaalla Portugalissa. Mieto tuki holvikaarella ja poikittaiskaarella. Mephiston Soft-Air Technology-välipohja tuo pehmeyttä askeleeseen. Kevyet ja mukavat jalassa! Sopii sisä- ja ulkokäyttöön. Valmistettu käsityönä Euroopassa, Portugalissa.

Huom. Pohjasta ja päältä otetuissa kuvissa eri väri.

Katso myös muut saatavilla olevat värit tästä: HARMONY

Poista
Tuotetunnus (SKU): P5130027 Osastot: , ,
Mephisto-sandaalit:

Mephisto-sandaalit ovat mukavat niin kesäsandaalina kuin työssäkin! Jalkasi nauttivat Soft-Air teknologian tuomasta pehmeydestä. Varustettu kantapään iskunvaimennuksella, joka vaimentaa askeliskun. Valmistettu käsityönä Euroopassa parhaasta nahasta. Normaali lesti.

Mobils-sandaalit:

Mobils-sandaalissa on hieman normaalia leveämpi lesti. Sopii myös vaivasenluulle leveiden ja pehmustettujen remmien ansiosta. Remmeissä on tarrakiinnitys. Pehmeyttä askeleeseen antaa Soft-Air-teknologia ja kantapään iskunvaimennus.. Valmistettu käsityönä Euroopassa parhaasta nahasta.