Ale!

HARMONY / Black Cuba

109,00 69,00

Harmony on Mephiston klassikkosandaali korkkipohjalla. Mustaa nubucknahkaa, jossa kaunis kultainen painatus. Sisäpohja harmaata mokkanahkaa. Korkkipohja on valmistettu käsityönä korkealaatuisesta tuoreesta korkista Mephiston tehtaalla Portugalissa. Mieto tuki holvikaarella ja poikittaiskaarella. Mephiston Soft-Air Technology-välipohja tuo pehmeyttä askeleeseen. Kevyet ja mukavat jalassa! Sopii sisä- ja ulkokäyttöön. Valmistettu käsityönä Portugalissa.

Huom. Päältä otetussa kuvassa eri väri.

Poista
Tuotetunnus (SKU): P5127051 Osastot: , ,
Mephisto-sandaalit:

Mephisto-sandaalit ovat mukavat niin kesäsandaalina kuin työssäkin! Jalkasi nauttivat Soft-Air teknologian tuomasta pehmeydestä. Varustettu kantapään iskunvaimennuksella, joka vaimentaa askeliskun. Valmistettu käsityönä Euroopassa parhaasta nahasta. Normaali lesti.

Mobils-sandaalit:

Mobils-sandaalissa on hieman normaalia leveämpi lesti. Sopii myös vaivasenluulle leveiden ja pehmustettujen remmien ansiosta. Remmeissä on tarrakiinnitys. Pehmeyttä askeleeseen antaa Soft-Air-teknologia ja kantapään iskunvaimennus.. Valmistettu käsityönä Euroopassa parhaasta nahasta.