Ale!

GEVA / Blue

79,00

Geva on suosittu tilavalestinen jalkaan sujautettava Mobils-sandaali. Pehmeät ja mukavat jalassa! Päältä tummansinistä nubucknahkaa koristekiillolla, sisäpohja vaaleaa mokkanahkaa. Kauttaaltaan pehmustetut nahat ja tarrakiinnitys takaavat miellyttävän istuvuuden. Kannan iskunvaimennus Mephiston Soft-Air Technology-välipohja tuovat pehmeyttä askeleeseen. Leveä lesti ja irrotettava sisäpohjallinen. Sopii myös vaivasenluulle! Suosikki vuodesta toiseen – eikä syyttä, näissä sandaaleissa jalat nauttivat! Sopii sisä- ja ulkokäyttöön. Valmistettu käsityönä Euroopassa.

Katso myös muut saatavilla olevat värit tästä: GEVA

Poista
Tuotetunnus (SKU): P5132547 Osastot: , ,
Mephisto-sandaalit:

Mephisto-sandaalit ovat mukavat niin kesäsandaalina kuin työssäkin! Jalkasi nauttivat Soft-Air teknologian tuomasta pehmeydestä. Varustettu kantapään iskunvaimennuksella, joka vaimentaa askeliskun. Valmistettu käsityönä Euroopassa parhaasta nahasta. Normaali lesti.

Mobils-sandaalit:

Mobils-sandaalissa on hieman normaalia leveämpi lesti. Sopii myös vaivasenluulle leveiden ja pehmustettujen remmien ansiosta. Remmeissä on tarrakiinnitys. Pehmeyttä askeleeseen antaa Soft-Air-teknologia ja kantapään iskunvaimennus.. Valmistettu käsityönä Euroopassa parhaasta nahasta.