Ale!

AGAVE / Jeans Blue

49,00

Agave on mukava sandaali pidempäänkin kävelyyn! Tämä erittäin pehmeäpohjainen malli on aina yhtä mukava jalassa. Kannassa on iskunvaimennus ja välipohjassa Mephiston Soft-Air Technologia-pehmytpohja. Hieman normaalia tilavampi lesti ja kätevä tarrasäätö. Remmit ovat aitoa nahkaa, samoin sisäpohja. Kevyt ja pehmeä korkkipohja rakenteena on laadukasta ja kestävää luonnon korkkia. Ergonomisesti suunniteltu ja valmistettu käsityönä Euroopassa. Agave on ollut suosikkimalli Mephistolla jo usean vuoden ajan!

Poista
Tuotetunnus (SKU): P5133298 Osastot: , ,
Mephisto-sandaalit:

Mephisto-sandaalit ovat mukavat niin kesäsandaalina kuin työssäkin! Jalkasi nauttivat Soft-Air teknologian tuomasta pehmeydestä. Varustettu kantapään iskunvaimennuksella, joka vaimentaa askeliskun. Valmistettu käsityönä Euroopassa parhaasta nahasta. Normaali lesti.

Mobils-sandaalit:

Mobils-sandaalissa on hieman normaalia leveämpi lesti. Sopii myös vaivasenluulle leveiden ja pehmustettujen remmien ansiosta. Remmeissä on tarrakiinnitys. Pehmeyttä askeleeseen antaa Soft-Air-teknologia ja kantapään iskunvaimennus.. Valmistettu käsityönä Euroopassa parhaasta nahasta.