Miksi Mephisto?

Mephisto on ranskalainen tasokas kenkämerkki, joka on toiminut vuodesta 1965. Mephisto on tunnettu korkeasta laadustaan ja mukavuudestaan. Mephisto- ja Mobils-kengät valmistetaan käsityönä aidoista nahoista Euroopassa pitkiä perinteitä kunnioittaen.

Mephisto-kengät ovat varustettu Soft-Air-Teknologialla ja iskunvaimennuksella, jotka auttavat jalkojasi jaksamaan. Heitä hyvästit särkeville jaloille ja vaihda Mephiston mukavuuteen!

Mephistolta löytyy suuri valikoima ergonomisia ja aktiivisesti maailman muotia seuraavia jalkineita. Mephisto-kenkiä löytyy moneen käyttöön, kävelykengistä juhlakenkiin ja sandaaleihin.

 

 Katso video Mephisto-kenkien valmistuksesta:

 

Valitse Mephisto, kun kaipaat mukavuutta, tyyliä ja laatua.

Mephisto -kenkien ominaisuudet

Vertaansa vailla oleva teknologia, täydellinen istuvuus, ainutlaatuinen mukavuus ja uniikki Soft-Air teknologia.

Kaikki tämä yhtistyy näissä maailmanlaajuisesti arvostetuissa kengissä. Edistykselliset ominaisuudet, taattu erityispehmeä ja väsyttämätön kävelykokemus – jopa monen tunnin kävelyn jälkeen tunnet olosi virkeäksi käyttäessäsi MEPHISTO -kenkiä.

 

Mobils – tilavalla lestillä ja pehmustetulla vuorella varustetuissa Mobils-kengissä on huomioistu erityisesti vaivasenluun tarvitsema tila. Mobils-kengissä ja sandaaleissa on irrotettava pohjallinen ja lämpöä tasaava Comfortemp-kalvo. Valitse Mobils, kun jalkasi tarvitsevat pehmeyttä ja tilaa.

 

Allrounder – vapaa-aikaan ja ulkoiluun tarkoitettu mallisto. Allrounder sopii hyvin reissukengäksi keveytensä ja mukautuvuutensa ansiosta. Valitse Allrounder, kun vaihdat vapaalle ja haluat kevyen askeleen tai reippaat kengät matkalle.

 

Toimitamme verkkokaupan tilaukset kaikkialle Suomeen.

SIIRRY VERKKOKAUPPAAN:

NAISET >         MIEHET >

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme!

Mephisto on ranskalainen kenkämerkki, joka on valmistanut laadukkaita jalkineita vuodesta 1965. Mephiston salaisuutena on sen ensiluokkainen laatu ja oikea ergonomia.

Mephisto-kengät ovat varustettu Soft-Air-Teknologialla ja iskunvaimennuksella, jotka auttavat jalkojasi jaksamaan. Heitä hyvästit särkeville jaloille ja vaihda Mephiston mukavuuteen!

Tervetuloa palveltavaksi!