Miksi Mephisto?

Mephisto on ranskalainen tasokas kenkämerkki, joka on toiminut vuodesta 1965. Mephisto on tunnettu korkeasta laadustaan ja mukavuudestaan. Mephisto- ja Mobils-kengät valmistetaan käsityönä aidoista nahoista Euroopassa pitkiä perinteitä kunnioittaen.

Mephisto-kengät ovat varustettu Soft-Air-Teknologialla ja iskunvaimennuksella, jotka auttavat jalkojasi jaksamaan. Heitä hyvästit särkeville jaloille ja vaihda Mephiston mukavuuteen!

Mephistolta löytyy suuri valikoima ergonomisia ja aktiivisesti maailman muotia seuraavia jalkineita. Mephisto-kenkiä löytyy moneen käyttöön, kävelykengistä juhlakenkiin ja sandaaleihin. Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme!

 

 Katso video Mephisto-kenkien valmistuksesta: 

Valitse Mephisto, kun kaipaat mukavuutta, tyyliä ja laatua.

Mephisto -kenkien ominaisuudet

Vertaansa vailla oleva teknologia, johon kuuluvat oikea ergonomia, kannan iskunvaimennus ja uniikki Soft-Air teknology-välipohja.

Kaikki tämä yhtistyy näissä maailmanlaajuisesti arvostetuissa kengissä. Edistykselliset ominaisuudet,  aidot nahat sekä eurooppalainen käsityö ovat Mephiston mukavuuden salaisuus! Mephistoista saat pehmeyttä ja keveyttä askeleeseen, jotta jalkasi voivat hyvin!

 

Mobils-kengissä on tilava lesti ja pehmustettu sisävuori. Mobils-kengissä on huomioistu erityisesti vaivasenluun tarvitsema tila.

Mobils-kengissä ja sandaaleissa on irrotettava ja pehmeä Soft-Air Technology-pohjallinen. Kenkämestarien käsityö, aidon materiaalit sekä valmistus Euroopassa, takaavat Mobils-kenkien laadun ja mukavuuden. Valitse Mobils, kun jalkasi tarvitsevat pehmeyttä ja tilaa.

 

Allrounder – vapaa-aikaan ja ulkoiluun tarkoitettu mallisto. Allrounder sopii hyvin reissukengäksi keveytensä ja mukautuvuutensa ansiosta.

Allrounderissa yhdistyy mukavuus ja ja monikäyttöisyys. Ergonominen suunnittelu ja kannan iskunvaimennus tekevät askelluksesta kevyttä. Valitse Allrounder, kun vaihdat vapaalle ja haluat kevyen askeleen tai reippaat kengät matkalle.

 

Toimitamme verkkokaupan tilaukset kaikkialle Suomeen.

SIIRRY VERKKOKAUPPAAN:

NAISET >         MIEHET >

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme!

Mephisto on ranskalainen kenkämerkki, joka on valmistanut laadukkaita nahkajalkineita vuodesta 1965. Mephiston mukavuuden salaisuutena on sen ensiluokkainen laatu, eurooppalainen käsityö sekä jalkineiden oikea ergonomia.

Mephisto-kengät ovat varustettu Soft-Air Teknology-välipohjalla ja kannan iskunvaimennuksella, jotka auttavat jalkojasi jaksamaan. Heitä hyvästit särkeville jaloille ja vaihda Mephiston mukavuuteen!

Tervetuloa palveltavaksi myymäläämme ja verkkokauppaamme!